Teambuilding > Karikaturama

Tijdens Karikaturama leren alle deelnemers de basisprincipes van het karikatuurtekenen. Collega’s, vrienden en klanten bekijken elkaar eens op een totaal andere manier en dat levert gegarandeerd leuke en verrassende resultaten op.

Tekenervaring is helemaal niet vereist. Iedereen kan het leren. De deelnemers tekenen elkaar en daarbij wordt heel wat afgelachen. Alles verloopt in een zeer ontspannen sfeer. En steeds met het accent op het groepsgebeuren en de teamspirit.

Ideaal dus als teambuilding of om mekaar eens anders te leren kennen. Aan het einde wordt de workshop afgesloten met een kleine quiz waarbij de winnaar (of het winnende team) door de karikaturist wordt getekend.

De duur van de workshop kan worden aangepast aan de rest van het programma. Dit kan variëren van anderhalf tot drie uur.

De workshops worden niet op een vaste plaats georganiseerd maar op een door de klant gekozen locatie. Er moeten op de locatie voldoende zitplaatsen zijn voor iedereen. Indien mogelijk ook tafels, maar strikt noodzakelijk is dit niet. Ook een goede verlichting is belangrijk. Voor het nodige materiaal, zoals beamer, scherm, tekengerief en tekenpapier zorgen we zelf.

Deze workshop kan doorgaan in het Nederlands, Frans of Engels.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.