Teambuilding > Percussie & Slagwerk

Percussie & Slagwerk - TeambuildingIn dit concept wordt het artistiek talent en het ritmegevoel van de deelnemers aangesproken.

Het goed functioneren binnen een bedrijf vraagt dezelfde vaardigheden die in dit concept aan bod komen. Goed luisteren, alert reageren, meegaan met de stroom of juist eigengereid en solistisch je eigen spoor volgen. Het zijn leerdoelstellingen die hoe dan ook op speelse wijze aan bod komen. Er wordt onvermijdelijk, naast het serieuze werk, door ieder veel gelachen en speels gecorrigeerd! Karaktereigenschappen komen helderder dan ooit aan het licht!

Percussie & Slagwerk is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden. Zelfs zonder gevoel voor ritme zal je, door een professionele stap-voor-stap begeleiding, snel gefascineerd zijn door de swingende ritmes en de groepsenergie van het samenspel.

Percussie & Slagwerk is een originele manier om 2 uur tot een halve dag creatief en artistiek nieuwe horizonten op te zoeken.

Mogelijke invulvormen: djembé, Afrikaanse percussie, wereldpercussie, batucada, Berber percussie en Cubaanse percussie.

Optioneel te combineren met een workshop werelddans, Afrikaanse dans of flamenco. Deelnemers die niet willen dansen, blijven dan gewoon mee trommelen.

Overweeg zeker ook eens de alternatieve ritme-concepten ecopercussie of bodypercussie.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.