Teambuilding > Hybride Dropping

Omdat er vaak geen dropping beschikbaar is op de locatie die je in gedachten hebt of omdat de kostprijs van een klassieke dropping soms te hoog ligt, is er nu een hybride oplossing.

Bij een hybride dropping wordt er gespeeld in teams van 3 à 4 personen. Alle deelnemers ontvangen vooraf een briefing (PDF), inclusief een startlocatie. Dit kan eender welke locatie in België of in het buitenland zijn. Tevens krijgt elk team een startuur.

Op het startuur start de teamkapitein de hybride dropping via een QRcode. De kapitein ziet dan een kaart met daarop een aantal check-points. Zodra een check-point tot op 10 meter is genaderd, verschijnt een vraag/raadsel dat binnen een bepaalde tijdspanne moet worden opgelost. Voor de oplossing van deze vraag zullen de teamleden out of the box moeten denken en hun logisch denkvermogen moeten samenleggen. Een extra stress-element is de aftellende chrono die zichtbaar is bij elke vraag.

Teams kunnen steeds zien hoe hun score zich verhoudt tot die van de andere teams, waardoor het competitie-element nooit veraf is.

Welk team vindt probleemloos de weg, bezoekt de meeste check-points binnen de toegemeten tijd én slaagt er bovendien in de meeste raadsels goed te beantwoorden?

Deze hybride dropping kan overal worden georganiseerd waar er voldoende 4G-bereik is, zowel overdag als ’s nachts.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.