Teambuilding > The Sixth Sense

Tien foto’s van personen, al dan niet overleden, werden in oktober 2011 opgestuurd naar een Nederlandse paragnost. Op grond van elke foto moest die zeggen of de persoon nog leefde of reeds gestorven was. De wetenschap keek met argusogen toe. De paragnost haalde een bewonderenswaardige score van 9 op 10.

Dag op dag X jaar later. Teambuilding voor uw bedrijf. Bizar startuur, de duisternis is reeds ingevallen. Bizarre locatie ook. Een gebeurtenis doet de deelnemers verstijven van schrik: plots lijkt een graf tot leven te komen – uit de doden staat een bevallige jongedame op – zij blijkt de enige te zijn bij wie de paragnost indertijd de bal verkeerd sloeg. De deelnemers aan het spel moeten in teamverband haar eer zien te redden door de bewuste paragnost nog deze nacht te vermoorden.

Het wordt een bewogen nacht met vreemde creaturen als zigeunerinnen, heksen of magici die allen beschikken over waardevolle informatie en bijhorende opdrachten. Welk team beschikt daarenboven over een zesde zintuig dat hen de nodige voorsprong op de andere teams zal bezorgen?

Een uniek nachtspel als losstaand teambuilding concept of als inleiding of slot van een meerdaagse! Dit concept kan ook van start gaan vlak vóór zonsopgang.

Deze activiteit vindt plaats in de regio Houffalize of in Spa.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.