Teambuilding > Move 2 Unlock

Tijdens het ‘nieuwe normaal’, de anderhalve meter economie, ontdekken bedrijven massaal de kracht van online teambuilding activiteiten die verbindend werken en de communicatie tussen collega’s scherp houden.

Bij veel van deze remote teambuilding activiteiten valt echter het aspect ‘beweging in de gezonde buitenlucht’ weg en volgt men slaafs de aanbeveling ‘Blijf in Uw Kot’. Het adagio ‘mens sana in corpore sano’ indachtig, biedt Move 2 Unlock nu een gezond én veilig alternatief.

Het principe is simpel: elk team van 4 à 5 personen moet een reeks raadsels beantwoorden via een APP op de smartphone. Het doel bestaat erin om binnen een opgegeven tijdspanne zoveel mogelijk vragen correct te beantwoorden en de teamscore te maximaliseren. Echter… een raadsel wordt slechts geactiveerd op het toestel van de spelers als zij een bepaald aantal stappen hebben gezet. De stappenteller in het GSM-toestel registreert het aantal stappen en kent regelmatig een raadsel aan de speler toe.

Welk team realiseert de hoogste score binnen de toegemeten tijd? En welk team ontwikkelt de beste strategie?

‘Move 2 Unlock’ kan perfect van thuis uit worden gespeeld. Bij aanvang van het spel wenst de spelleider iedereen welkom in een ZOOM- of Teams-sessie en worden de spelregels uitgelegd. Vervolgens kan elk team binnen zijn break-out room een strategie bepalen. Daarna gaat iedereen op pad in zijn eigen omgeving. het tempo bepalen de deelnemers helemaal zelf. Als het einduur is aangebroken, komt iedereen weer samen in de virtuele meeting voor een nabeschouwing en uiteraard de huldiging van de winnaars.

De duur van het spel kan naar eigen wensen worden ingevuld. Opgelet: de vragen & raadsels worden in het Engels aangeboden.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.