Teambuilding > Project Arrow

Deze hilarische online teambuilding activiteit kun je op afstand samen met elkaar spelen. Het betreft een spel waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie. Met Project Arrow motiveer je je collega’s, houd je de energie in je team en breng je mensen dichter bij elkaar!

Het verhaal is toepasselijk. De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij eigenlijk helemaal niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een team specialisten een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok.

In teams van 4 à 5 personen, waarin de spelers digitaal verbonden zijn, gaan jullie de strijd met elkaar aan. Iedere speler binnen een team is één van de bekende wereldleiders, zoals: Joe Biden, Vladimir Putin, Xi Jin Ping, Angela Merkel of Boris Johnson. De spelers krijgen vraagstukken, puzzels, raadsels en hersenkrakers waarmee zij punten en aanwijzingen kunnen verdienen voor het team. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, scoor zoveel mogelijk punten en jullie komen als winnend team uit de strijd. Daarnaast krijgen jullie een aantal groepsopdrachten waarin één van de teamgenoten de leiding neemt. Coach je team naar de overwinning!

Aan het eind van het spel is er een gezamenlijke, virtuele prijsuitreiking, waarbij de uitkomsten van de extra opdrachten worden besproken.

Om de Online Teambuilding “Project Arrow” te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een video communicatie tool, zoals Zoom. Vanuit deze omgeving verzorgen we de gezamenlijke introductie. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subsessies. De teams krijgen tussendoor steeds een update van de spelleider om elkaars puntentelling te kunnen volgen, waardoor het extra spannend wordt.

Beschikbaar in het NDL en UK.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.