Teambuilding > Quiz’It Online

Ons online quizsysteem kan in een mum van tijd beschikbaar worden gesteld voor alle medewerkers of voor een afgebakende groep werknemers. De duur van de quiz is flexibel, net als de voertaal of het type vragen. Zo kunnen b.v. bedrijfsgerelateerde vragen probleemloos worden geïntegreerd. Er zijn diverse vraagtypes, waaronder ook multimediale vragen. Op het einde van de quiz zijn de resultaten en de ranking direct beschikbaar.

Deze quiz wordt individueel of in teamverband gespeeld. In tegenstelling tot een klassieke quiz blokkeert een verkeerd antwoord de voortgang van de quiz. Pas als de deelnemers een correct antwoord geven, wordt overgegaan naar de volgende vraag. De snelheid van antwoorden bepaalt rechtstreeks de gerealiseerde score en bepaalt onrechtstreeks hoeveel vragen voorgeschoteld worden binnen de toegemeten tijdsduur.

Dit soort activiteit versterkt de identificatie van de medewerkers met het bedrijf. Het competitief element consolideert tevens de band met de collega’s.

Deze quiz kan op elk mogelijk moment worden ingepland of beschikbaar gesteld: op een afgesproken datum & dagdeel, op een vast moment tijdens de week (b.v. op vrijdagnamiddag als aanloop naar het weekend) of als energizer vóór, tijdens of na een webinar.

Beschikbaar in Nederlands en Engels, met of zonder spelleider.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.