Teambuilding > The Pegasus Project

The Pegasus Project is een escape game, dat je online kunt spelen met collega’s of het hele bedrijf. Dit spel is ook uitermate geschikt voor vriendengroepen. Jullie gaan als secret agents aan de slag om de plannen van het Pegasus Project aan het licht te brengen. Deze kwalitatieve escape game is coronaproof en perfect op afstand met elkaar te spelen. Het is sterk gericht op samenwerking.

De deelnemers zijn lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren. The Pegasus Project is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levenloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf en één van jouw collega’s, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen. Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van The Pegasus Project aan het licht.

The Pegasus Project is een escape game dat sterk gericht is op samenwerking. Je kunt het dus goed inzetten wanneer verschillende teamleden op afstand van elkaar werken. Het is uitermate geschikt om online verbinding met elkaar te creëren.

Het spel kan worden gespeeld met héél kleine tot héél grote groepen, en is beschikbaar in het Nederlands, Engels én Frans.

In totaal duurt The Pegasus Project ca. 90 minuten (inclusief briefing en afsluiter).

Contacteer ons in geval van interesse – het spel kan op héél korte termijn actief worden gezet.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.