Teambuilding >> Quiz’It Online

Ons online quizsysteem kan in een mum van tijd beschikbaar worden gesteld voor alle medewerkers of voor een afgebakende groep werknemers. De quiz wordt beschikbaar gesteld op een apart subdomein dat voor jouw bedrijf is gereserveerd. De duur van de quiz is flexibel, net als de voertaal of het type vragen. Zo kunnen b.v. bedrijfsgerelateerde vragen probleemloos worden geïntegreerd. Er zijn diverse vraagtypes, waaronder ook multimediale vragen. Op het einde van de quiz zijn de resultaten en de ranking direct beschikbaar.

Deze quiz wordt individueel gespeeld. Dit soort activiteit versterkt de identificatie van de medewerkers met het bedrijf. Het competitief element consolideert tevens de band met de collega’s.

Deze quiz kan op elk mogelijk moment worden ingepland of beschikbaar gesteld: op een afgesproken datum & dagdeel, op een vast moment tijdens de week (b.v. op vrijdagnamiddag als aanloop naar het weekend) of als energizer vóór, tijdens of na een webinar.

Beschikbaar in Nederlands en Engels.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair. Er bestaat voor dit concept ook een klassiek face-to-face alternatief.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.