Teambuilding >> Quizzio Online

Dit live online quizconcept brengt de échte quizervaring naar de werkplek, ongeacht of dit de bedrijfswerkplek of het thuisbureau van de medewerkers is. Een presentator gidst de deelnemers live doorheen de quiz via ZOOM of Youtube. Hij zorgt voor de nodige animatie, presenteert via schermdelen foto’s en ander multimediaal materiaal, praat de verschillende thematische rondes aan elkaar en communiceert regelmatig de tussenstanden. De deelnemers volgen zijn doen en laten op de PC of laptop en vullen op een tweede device (smartphone) de antwoorden in. Een jury zorgt voor snelle resultatenverwerking.

Deze quiz wordt uiteraard op een vast moment gespeeld. De deelnemers kunnen individueel of in teamverband spelen. In dat laatste geval is het teambuildend aspect alomtegenwoordig, doordat intern een duidelijke rolverdeling kan worden afgesproken.

Beschikbaar in Nederlands en Engels.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair. Er bestaat voor dit concept ook een klassiek face-to-face alternatief.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.