Teambuilding >> Tafelrally

Wist je dat de allereerste autorally’s op een geheim parkoers plaatsvonden? Uiteraard was het verkeer toen véél minder druk dan nu, en waren dit soort activiteiten nog probleemloos mogelijk. Enkele minuten vóór de start ontving de copiloot een road-book en moest hij aan het kaartlezen slaan. Legendarische rally’s zoals Paris-Dakar werken nog steeds volgens dit systeem.

Er bestaan heel veel oriëntatiesystemen die in rally’s worden gebruikt. Maar nu – omwille van de social distancing – rally’s met 2 PK’s of huurwagens niet aangeraden zijn, is een tafelrally een leuk alternatief. Tevoren krijgen de deelnemers (al dan niet in teamverband) een reglementenboekje doorgestuurd, waarin de routesystemen uitgelegd staan. Zodra de tafelrally start, ontvangen ze een kaart met een te ontcijferen route. Her en der langs de kaartweg staan controleletters. Het startpunt van een enerverende zoekpuzzel. Welk team of welke deelnemer is het snelst én volgt de correcte route?

Als dit spel in teamverband wordt gespeeld, kunnen deelnemers met elkaar contact houden via een videoplatform of een Whatsapp groepje. Want één ding is zeker: vele ogen creëren de juiste route…

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair. Er bestaat voor één van beide exposés (parfum) ook een klassiek face-to-face alternatief.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.