Teambuilding > Blijf in Uw Kot

‘Blijf in uw Kot’ is een teambuildingsactiviteit van 75 minuten waarbij samenwerking en het samenbrengen van collega’s centraal staan. Iedere deelnemer neemt van thuis uit (of vanop kantoor) individueel deel aan deze activiteit maar behoort tevens tot een team, waarbinnen goed moet samengewerkt worden.

Elke deelnemer ontvangt vooraf via de post of via e-mail een enveloppe. De inhoud van de enveloppe is verschillend voor elk teamlid. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode voor een website. Het doel van het spel is dat je met je team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen. Tijdens deze activiteit moeten de deelnemers in contact met elkaar staan. Dit kan via verschillende platformen zoals Skype, Facebook, Whatsapp, Zoom of via een intern communicatiesysteem.

Na 75 minuten is het spel afgelopen en is het team met de hoogste puntenscore de winnaar. Tijdens het spel kan de tussenstand live worden opgevolgd. Speel je met één team? Geen probleem, want dan ga je natuurlijk voor de beste overall score.

Het spel kan worden gespeeld met héél kleine tot héél grote groepen, en is beschikbaar in het Nederlands, Engels én Frans. De perfecte mix van fun, competitie en uitdaging.

Ideaal in periodes van lockdown en telewerk, maar ook perfect geschikt om decentrale teams (met medewerkers verspreid over verschillende landen) met elkaar te laten samenwerken.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.