Teambuilding > Kom uit Uw Kot

Kom uit Uw KotIn de lockdown periode – waarbij telewerken de norm was – boekten bedrijven massaal de online teambuilding activiteit Blijf in Uw Kot. In een mum van tijd werden 3 inhoudelijk totaal verschillende versie van dit spel gebouwd (telkens gebaseerd op hetzelfde principe). Doordat er geen sleet op de formule komt, lanceren we vanaf september 2021 de real-life versie Kom uit Uw Kot, die overigens ook in hybride vorm beschikbaar is. Op die manier komt dit topconcept in aanmerking voor elk geïnteresseerd bedrijf: als real-life versie, als hybride versie of als online versie.

Aan het succesprincipe wordt niet gesleuteld: elk team van 4 à 5 personen ontvangt een dossier (kaartjes, opdrachten, tekeningen, attributen). Door alle informatie samen te leggen en letterlijk en figuurlijk ‘out of the box’ te denken, kunnen opdrachten in teamverband worden opgelost. Antwoorden worden geregistreerd via een laptop met internetverbinding (elk team dient een laptop ter beschikking te hebben).

Na 75 minuten is het spel afgelopen en is het team met de hoogste puntenscore de winnaar. Tijdens het spel kan de tussenstand live worden opgevolgd. Speel je met één team? Geen probleem, want dan ga je natuurlijk voor de beste overall score. Speel je me een grote groep? Ook dan is er geen probleem, want het concept is oneindig schaalbaar.

Het spel is beschikbaar in het Nederlands, Engels én Frans. De perfecte mix van fun, competitie en uitdaging.

In de gewone real-life versie zitten alle teamleden samen in dezelfde ruimte en moeten ze 75 minuten lang heel geconcentreerd met elkaar samenwerken. In de hybride versie van het spel zitten enkele teamleden samen op één fysieke locatie (kantoor, seminarieruimte, …) en neemt de rest deel van thuis uit of vanuit een andere locatie. De teamleden staan daarbij continu met elkaar in contact.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.