Teambuilding >> Creatief met Cocktails Online

Met de online cocktail workshop organiseer je net eens die ándere teambuilding, zelfs in het COVID-19 tijdperk waarbij telewerken de norm is.

Tijdens de workshop worden naar keuze 2 of 3 cocktails of mocktails gemaakt. We sturen vooraf een cocktailbox naar het thuisadres van de deelnemers. Daarin zitten alle noodzakelijke ingrediënten om de lekkerste cocktails te maken.

Het funelement en de sociale verbinding zijn gegarandeerd. En uiteraard zijn onze instructeurs rasechte cocktail experten.

Deze activiteit is ook perfect inzetbaar wanneer b.v. een deel van de medewerkers op kantoor aan het werk is, en de rest van thuis uit actief is. Met inachtname van de social distancing regels volgt een deel van de deelnemers in dat geval de workshop op kantoor, terwijl de thuiswerkers via de stream alles live kunnen volgen.

Er kan worden gekozen voor alchoholvrije en/of alcolholhoudende cocktails en de activiteit duurt 1 à 1,5 uur, naargelang er wordt gekozen voor 2 of 3 cocktails.

Er geldt een minimum van 10 deelnemers.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair. Er bestaat voor dit concept ook een klassiek face-to-face alternatief.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.