Teambuilding >> Interactief Zeilen

Interactief Zeilen - TeambuildingDe zeilen hijsen, overstag gaan, de spinnaker trekken, in wedstrijdverband of in vloot, deze formule staat je toe te proeven van het magische van de zeilsport. Het concept Interactief Zeilen beantwoordt aan een perfecte combinatie van teambuilding en een top-level zeilbelevenis op exclusieve zeiljachten.

Een zeilschip runnen vereist teamwork om succes te boeken. De crew en skipper vormen één team dat hetzelfde doel nastreeft. Door de krachten en know-how te bundelen, zal het team er in een mum van tijd in slagen de boot onder alle omstandigheden te beheersen: zeilen hijsen, trimmen, manoeuvres coördineren, … De bedoeling is dat de deelnemers, na de briefing, van het begin tot het eind actief meewerken voor het besturen van de boot. De professionele schipper die altijd meevaart, zal enkel mondelinge uitleg geven. Het zijn dus de deelnemers zelf die de zeilen hijsen, overstag gaan, het roer in handen nemen, … Regelmatig zullen de deelnemers andere taken moeten uitvoeren zodat, op het einde van de initiatie, iedereen elke taak zal hebben uitgevoerd.

Geen zeilervaring vereist. Mogelijkheid tot combinatie met offshore powerboating en/of een afsluitende strand-BBQ (min. 40 personen).

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.