Teambuilding > Ken je Collega’s!

Teambuilding Concept Ken je Collega's“Ken je Collega’s !” is een knotsgek entertainment concept – 100% fun en 100% teambuildend – dat drie à vier uur lang als een trein op hoge snelheid voorbij raast en de deelnemers nooit zal vervelen.

In deze formule wisselen indoor- en outdoorgedeeltes met elkaar af. Tijdens de outdoor gedeeltes gaan de teams met elkaar in de clinch – afhankelijk van de groepsgrootte gebeurt dit d.m.v. team battles of opdrachten van individuele teams tegen de klok. Aspecten als communicatie, doorzicht, tactiek en hier en daar een vleugje fysieke inspanning houden elkaar tijdens deze proeven in evenwicht.

Tijdens de indoor gedeeltes moeten de teams telkens één vertegenwoordiger afvaardigen naar een praktische proef, op basis van een cryptische omschrijving. Zodra het verloop van de proef door onze spelleider is uitgelegd, kunnen de teams punten inzetten op de prestatie van hun vertegenwoordiger. Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Hoe goed kunnen ze elkaars kwaliteiten inschatten? Hoeveel risico durven ze te nemen? En welke teams ontpoppen zich tot meesters-tactici?

Als blijkt dat de deelnemers regelmatig op een verkeerd spoor worden gezet, wordt de sfeer steeds losser, de spanning steeds groter en de wil om als team goed te presteren steeds intenser.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.