Teambuilding > Circus Initiatie

De workshop Circus Initiatie dompelt de deelnemers onder in de magische sfeer van het circus!

Een prachtige gelegenheid om collega’s naar elkaar toe te zien groeien om samen iets bijzonders neer te zetten! Alle materialen zijn inbegrepen en de begeleiding gebeurt door professionals.

Tijdens een Workshop Jongleren leert een rasechte circusartiest de deelnemers aan de slag gaan met balletjes, doekjes, kegels, bordjes, diabolo’s, hoeden en flowersticks. Binnen het uur krijgt iedereen de basis van jongleren onder de knie. Door de laagdrempelige aanpak en toegankelijke oefeningen staan spelplezier en creativiteit centraal tijdens deze workshop.

Tijdens één Workshop Balanceren ontdekken de deelnemers hoe ze fysiek én mentaal hun evenwicht kunnen bewaren. Een ervaren circusartiest ondersteunt hen bij dit proces. Een proces dat letterlijk gepaard gaat met vallen en opstaan, maar eindigt in een overwinning op de zwaartekracht! Tijdens de workshop ontdekken we de rola bola, éénwielers, de loopbal en de ton. We gaan ook koorddansen en lopen met stelten. Deze workshop leert ons niet enkel een spectaculaire circustechniek. Het is ook een handleiding voor het leven zelf.

Er kan worden gekozen voor één van beide workshops of voor een combinatie van beide workshops.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.