Teambuilding > Connect & Collab

Kom uit Uw KotIn de lockdown periode – waarbij telewerken de norm was – boekten bedrijven massaal de online teambuilding activiteit Blijf in Uw Kot. Doordat er geen sleet op de formule komt, lanceerden we de real-life versie Connect & Collab. Op die manier komt dit topconcept in aanmerking voor elk geïnteresseerd bedrijf.

Deze activiteit is geschikt voor zowel hele grote als erg kleine groepen.

De invulling van Connect & Collab kan volledig naar wens: ofwel zorgen we voor begeleiding ter plaatse, ofwel opteer je voor het self-service pakket op een door jullie gekozen locatie. Elk van deze beide mogelijkheden staat hieronder uitgelegd.

Mogelijkheid 1: Met Begeleiding ter Plaatse

Alleen samen en met de juiste mentaliteit zal een team Connect & Collab winnen. De spelinvulling is uniek. Fun, adrenaline en een heerlijk competitieve sfeer zijn gegarandeerd.

Dit spel kan op iedere gewenste locatie georganiseerd worden. Wij komen dus naar jou toe, op kantoor of naar de plaats waar je een event hebt gepland. Het spel duurt 75 minuten en wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen. Het is een uitdagende activiteit vol spanning, competitie en teamwork! Ideaal ook als activiteit tussendoor tijdens een seminarie.

Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en geprikkeld blijft om te spelen. Teams die bijvoorbeeld wat achterblijven, krijgen extra hints om aansluiting te vinden bij de teams die voorop lopen. Hierdoor slagen wij er steeds in om alle deelnemers van de eerste tot de laatste minuut vol inzet, passie en fun te laten spelen. Dat maakt Connect & Collab tot één van de weinige spelen die grote groepen kan bedienen zonder afhakers.

Wij voorzien zelf tablets, zodat de deelnemers geen smartphone, tablet of laptop moeten voorzien.

Mogelijkheid 2: Self-Service Pakket – Plug and Play Experience

Het self-service pakket van Connect & Collab (de zogenaamde Plug & Play Experience) is volledig zelfstandig in te zetten op ieder moment dat je maar wilt. Bij deze variant sturen we per post voor elk team van 4/5 personen een pakket op, met alle benodigde spelonderdelen en instructies. Zo kan er met meerdere teams tegen elkaar gestreden worden voor de winst! Uiteraard bezorgen we in het pakket ook een briefing, en mogen de teams hun pakket slechts openen bij de effectieve aanvang van het spel.

Per team is er één laptop, tablet of telefoon met internetverbinding nodig, verder niets. Ideaal dus om waar dan ook te spelen met elkaar! Ook bij deze game draait het om fun, adrenaline, competitie en uitdaging.

Ook deze variant duurt 75 minuten.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.