Teambuilding > Firewalk Challenge

Firewalk Challenge - Vuurloop - TeambuildingVuurlopen is een ultieme metafoor voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een bijzondere en krachtige methode om verborgen kwaliteiten te ontdekken. Deelnemers doorbreken beperkende overtuigingen die hun professionele en persoonlijke ontwikkeling belemmeren. Door focus, flow en het overtuigd zijn van hun eigen kracht, lopen ze moeiteloos over een pad van hete kolen (ca. 700°C). Ze ontdekken dat gewone mensen buitengewone en uitzonderlijke dingen kunnen doen.

Niets is vergelijkbaar met de opwinding en extase die de deelnemers ervaren als zij hun angsten en beperkende overtuigingen doorbreken. Deze ervaring van zelfverzekerdheid, zelfbewustzijn en bezieling kan elke mens of organisatie gebruiken.

Vuurlopen is Fun en Functioneel. Ons motto is dan ook ‘mixing business with pleasure’. Tijdens deze ontspannende en plezierige namiddag krijgen mensen meer energie en drive om aan persoonlijke en gemeenschappelijke doelen te werken.

Een team van gecertificeerde firewalk instructeurs begeleidt de deelnemers op een professionele, integere en vooral veilige manier om ver buiten hun oorspronkelijke grenzen te komen.

Gebeurt bij voorkeur in de late namiddag/avond. Consumptie van alcohol vooraf is verboden.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.