Teambuilding > Escape Room Experience

Escape Room ExperienceDe basisgedachte van een Escape Room is om binnen een bepaalde tijdspanne uit een ruimte te ontsnappen die gevuld is met raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Een normale Escape Room, zelfs een mobiele escape room, is gebouwd voor 4 tot 8 spelers. Hierdoor vallen grote groepen vaak uit de boot. Dankzij dit gloednieuwe concept kunnen nu ook groepen van tot 2.000 personen een Escape Room Experience ondergaan.

Dit spel kan op iedere gewenste locatie verzorgd worden. Wij komen dus naar jou toe, of naar de plaats waar je bv. een seminarie hebt gepland. Dit spel wordt gespeeld met teams van 7 personen die met elkaar binnen de 75 minuten een groot aantal tafelspelen moeten ontrafelen. Deze spelen bevatten de klassieke ingrediënten van een escape room – behalve de afgesloten ruimte. Het team dat als eerste in alle opdrachten slaagt, mag zich de winnaar van deze activiteit noemen. Als tijdens het spel bovendien blijkt dat de deelnemers onvoldoende aandacht schonken aan attributen die bij aanvang van het spel ogenschijnlijk geen belang hadden, zal teamoverleg en samenwerking een absolute voorwaarde vormen om de overwinning in de wacht te slepen.

Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en geprikkeld blijft om te spelen. Teams die bijvoorbeeld wat achterblijven, krijgen extra hints om aansluiting te vinden bij de teams die voorop lopen. Hierdoor slagen wij er steeds in om alle deelnemers van de eerste tot de laatste minuut vol inzet, passie en fun te laten spelen. Dat maakt de Escape Room Experience tot één van de weinige spelen die grote groepen kan bedienen zonder afhakers.

Dit spel is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

We bieden 6 verschillende mobiele escape games aan:

  • Connect & Collab – 5 à 7 deelnemers per team – duur: 75 minuten – simultane capaciteit tot 2.000 personen
  • Einstein Escape – 4 à 5 deelnemers per spel – duur: 10 à 30 minuten – simultane capaciteit tot 20 personen
  • Escape from the FIRE – 2 à 4 deelnemers per spel – duur: 45 minuten – simultane capaciteit tot 8 personen
  • Escape Room Experience – 7 deelnemers per team – duur: 75 minuten – simultane capaciteit tot 2.000 personen
  • Lock-Out on the Move – 3 à 11 deelnemers per spel – duur: 60 minuten – simultane capaciteit tot 11 personen
  • The Big Escape – 5 à 6 deelnemers per team – duur: 105 à 120 minuten – simultane capaciteit tot 150 personen

Contacteer ons voor een voorstel op maat. Combinaties van verschillende escape rooms zijn mogelijk, of combinaties van mobiele escape rooms met andere concepten.

Daarnaast zijn er onze online escape rooms: Escape from the Casino, Escape from the Mansion en The Pegasus Project.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.