Teambuilding > Lock-Out on the Move

Escape rooms maken al enkele jaren serieuze opgang. Maar het grote nadeel is dat je je als bedrijf steeds moet verplaatsen naar een specifieke locatie – vaak een drukke stad – en dat daar vaak maar enkele teams simultaan aan de slag kunnen. Met ons mobiele ontsnappingsspel is dit probleem definitief van de baan. We komen met een vrachtwagen naar je toe: op kantoor, op je seminarielocatie, op het terrein van je personeelsfeest, …

Groepjes van 2 à 5, respectievelijk 3 à 6 personen dienen uit de vrachtwagen te ontsnappen binnen een periode van 60 minuten. In de vrachtwagen zitten twee verschillende escape games ingebouwd.

Kernwoorden: omgaan met tijdsdruk, samenwerken, probleemoplossend denken, communicatie in kleine groep, leiderschap, omgaan met stress, inlevingsvermogen, …

Het thema van het eerste spel is ‘Project Elimination’. De corrupte overheid plant een gas aanval. Als deel van het reddingsteam moet je de aanval verijdelen. Gaslekken moeten worden gedicht en bommen ontmanteld. Het is een race tegen de klok. Zal iedereen op tijd kunnen ontsnappen?

Het thema van het tweede spel is ‘The Wand’. De magische wereld heeft een tekort aan tovenaars en heksen. Gelukkig is er magisch potentieel ontdekt in de wereld van de niet-magische bevolking. De Magische Autoriteiten hebben daarom een test gelanceerd: The W.A.N.D.

Er kunnen tot 11 personen simultaan spelen, maar door middel van een rotatiesysteem (combinatie met één of twee andere activiteiten of escape rooms), kan dit concept voor groepen tot 33 personen worden aangeboden.

Ook uitermate geschikt én een gegarandeerde publiekslokker op personeelsfeesten of klantendagen.

We bieden 6 verschillende mobiele escape games aan:

  • Connect & Collab – 5 à 7 deelnemers per team – duur: 75 minuten – simultane capaciteit tot 2.000 personen
  • Einstein Escape – 4 à 5 deelnemers per spel – duur: 10 à 30 minuten – simultane capaciteit tot 20 personen
  • Escape from the FIRE – 2 à 4 deelnemers per spel – duur: 45 minuten – simultane capaciteit tot 8 personen
  • Escape Room Experience – 7 deelnemers per team – duur: 75 minuten – simultane capaciteit tot 2.000 personen
  • Lock-Out on the Move – 3 à 11 deelnemers per spel – duur: 60 minuten – simultane capaciteit tot 11 personen
 • The Big Escape – 5 à 6 deelnemers per team – duur: 105 à 120 minuten – simultane capaciteit tot 150 personen

Contacteer ons voor een voorstel op maat. Combinaties van verschillende escape rooms zijn mogelijk, of combinaties van mobiele escape rooms met andere concepten.

Daarnaast zijn er onze online escape rooms: Escape from the Casino, Escape from the Mansion en The Pegasus Project.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.