Teambuilding > The Heritage

The Heritage - TeambuildingEen Generaal laat enkele dagen voor zijn overlijden een boodschap na voor het nageslacht: The Heritage. Hij heeft het goed bekeken: zijn erfenis zal niet zomaar verdeeld kunnen worden. Het zal bloed, zweet en tranen kosten, maar men zal ook zijn gezond verstand moeten gebruiken om ze te vinden.

In een Fort, met zijn honderden kamers, gangen op alle niveaus, verdoken ontluizingskamertjes en cachotten, wordt het een heuse zoektocht om de schat te vinden. De Generaal blijkt niet alleen fanatiek in het ‘verstoppertje-spelen’, hij houdt evenzeer van geheime codes, van sloten en kluizen, van geschiedschrijving (hij heeft er een heuse bibliotheek op nagelaten), als van ‘moderne media’ (DVD, laptop, beamer, walkie-talkie …). Hij was echt zijn tijd ver vooruit.

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het volledige team opgedeeld in 2 tot 4 subgroepen. Elk van deze groepen krijgt een eigen officierskamer toegewezen, van waaruit zij hun teamplanning en teamoperaties zullen uitvoeren. Elk van deze subgroepen krijgt een opdrachtenpakket aangeboden dat ze binnen hun groep succesvol moeten afwerken:

  • De groepen zullen zich in verschillende kamers op exacte tijdstippen moeten aanbieden voor een tijdsgebonden opdracht.
  • Tevens zullen zij teamleden moeten afvaardigen om bepaalde informatie in te winnen.
  • Anderen zorgen voor een warm ‘rantsoen’ tijdens de zoektocht.

Sowieso wordt het een boeiende zoektocht naar de erfenis. Iedereen van de groep werkt immers mee om het complexe kluwen te ontwarren dat de Generaal heeft nagelaten.

Deze teambuilding activiteit vindt plaats op een vaste locatie nabij Antwerpen en duurt ca. 2.5 uur.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.