Teambuilding > Billy Stylish

BILLY STYLISH is een razend spannend teambuilding concept dat de samenwerking binnen een team op scherp stelt.

In teams van 4 à 5 personen proberen de deelnemers een optreden van een Amerikaanse zangeres mee te pikken tijdens haar ‘One-Day Mystery Tour’ in New York. Gewapend met een toeristische gids, stadsplan en metrokaart van New York, wanen de deelnemers zich vanaf de start niet langer in één of andere Vlaamse stad maar in de bruisende Amerikaanse metropool. Via de website en sociale media van Billy en via bezoekjes aan managers, fans, winkelbedienden en zelfs een gefrustreerde museumsuppoost naderen de teams – al dan niet op tijd – hun doel: een podium waar de popdiva met streken een verrassingsoptreden verzorgt.

Om in dit opzet te slagen, zullen 2 deelnemers in elk team instructies ontvangen via de smartphone: de gids krijgt op een live kaart de locatie van enkele mogelijke concertlocaties te zien, en de teamkapitein ziet de opdrachten en kan antwoorden ingeven en hints opvragen. Het team wordt verder aangevuld met 1 of 2 speurneuzen en een sociale media verantwoordelijke. Enkel door efficiënt en gecoördineerd samen te werken én door goed te scoren in een aantal praktische proeven, ligt de overwinning binnen handbereik.

BILLY STYLISH wordt gespeeld met een spelleider, die vooraf een briefing verzorgt en na afloop de resultaten onthult.

Het spel duurt ca. 2 à 3 uur en is voorlopig enkel beschikbaar in het Nederlands en Engels. Elke mogelijke stad komt voor dit spel in aanmerking.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.