Teambuilding > Ontmasker De Mol

Ontmasker De Mol… Niets is wat het lijkt in dit concept. Elke foute denkpiste wordt automatisch vertaald in verdachtmakingen, waardoor op den duur niemand meer zeker is wie de mol is binnen elk team. Want de mol ontmaskeren wordt algauw een obsessie. Wie is bondgenoot en wie is een onbetrouwbare zero? Sommige kandidaten gaan tot het uiterste om de waarheid te achterhalen.

Er wordt gespeeld in verschillende teams, en is er binnen elk team een mol aanwezig. De niet-mollen hebben een dubbele opdracht: zoveel mogelijk punten scoren én de mol binnen hun team ontmaskeren. De mollen daarentegen moeten ervoor zorgen dat hun team slecht scoort én dat ze niet worden ontmaskerd. Paranoia gegarandeerd…

Wie wordt het slachtoffer van de mol… en wie grijpt hem uiteindelijk bij het nekvel? Teams die de mol binnen hun team ontmaskeren, zorgen ervoor dat al diens sabotagewerk nutteloos was… Uiteraard gebeurt deze ontmaskering in een afsluitende plenaire sessie met de hele groep.

Deze formule is bijzonder flexibel. In de basisversie betreft het een stadsspel van een halve dag. Maar ook langere formules (zelfs meerdaagse formules) zijn mogelijk of een organisatie op maat in een stad of streek naar keuze.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.