Teambuilding > Plug & Play Experience

Kom uit Uw KotIn de lockdown periode – waarbij telewerken de norm was – boekten bedrijven massaal de online teambuilding activiteit Blijf in Uw Kot. In een mum van tijd werden 3 inhoudelijk totaal verschillende versie van dit spel gebouwd (telkens gebaseerd op hetzelfde principe). Doordat er geen sleet op de formule komt, lanceerden we de real-life versie Plug & Play Experience. Op die manier komt dit topconcept in aanmerking voor elk geïnteresseerd bedrijf.

Deze activiteit is geschikt voor zowel hele grote als erg kleine groepen.

De invulling van Plug & Play Experience kan volledig naar wens: ofwel zorgen we voor begeleiding ter plaatse, ofwel opteer je voor het self-service pakket op een door jullie gekozen locatie, ofwel speelt elke deelnemer van thuis uit en houden ze onderling contact met hun teamgenoten via een ZOOM- of TEAMS-sessie. Elk van deze mogelijkheden staat hieronder uitgelegd.

Mogelijkheid 1: Met Begeleiding ter Plaatse

Alleen samen en met de juiste mentaliteit zal een team Plug & Play Experience winnen. De spelinvulling is uniek. Fun, adrenaline en een heerlijk competitieve sfeer zijn gegarandeerd.

Dit spel kan op iedere gewenste locatie georganiseerd worden. Wij komen dus naar jou toe, op kantoor of naar de plaats waar je een event hebt gepland. Het spel duurt 75 minuten en wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen. Het is een uitdagende activiteit vol spanning, competitie en teamwork! Ideaal ook als activiteit tussendoor tijdens een seminarie.

Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en geprikkeld blijft om te spelen. Teams die bijvoorbeeld wat achterblijven, krijgen extra hints om aansluiting te vinden bij de teams die voorop lopen. Hierdoor slagen wij er steeds in om alle deelnemers van de eerste tot de laatste minuut vol inzet, passie en fun te laten spelen. Dat maakt Plug & Play Experience tot één van de weinige spelen die grote groepen kan bedienen zonder afhakers.

Mogelijkheid 2: Self-Service Pakket

Het self-service pakket van Plug & Play Experience is volledig zelfstandig in te zetten op ieder moment dat je maar wilt. Bij deze variant sturen we per post voor elk team van 4/5 personen een pakket op, met alle benodigde spelonderdelen en instructies. Zo kan er met meerdere teams tegen elkaar gestreden worden voor de winst! Uiteraard bezorgen we ook een briefing, en mogen de teams hun pakket slechts openen bij de effectieve aanvang van het spel.

Per team is er één laptop, tablet of telefoon met internetverbinding nodig, verder niets. Ideaal dus om waar dan ook te spelen met elkaar! Ook bij deze game draait het om fun, adrenaline, competitie en uitdaging.

Ook deze variant duurt 75 minuten.


Mogelijkheid 3: Online from the Home Office

Een sterker team bouwen op afstand? Lol trappen via beeldschermen? Met deze variant kan het! Een intelligent en digitaal spel waarbij iedereen vanaf de eigen werkplek samenwerkt aan hetzelfde doel: de opdrachten samen tot een succesvol einde brengen. Resultaat: betere samenwerking én vooral een hele hoop hoognodige en ‘connected’ lol met collega’s en teamleden.

In deze variant is iedere speler van levensbelang: volledige toewijding gedurende de 75 spelminuten is noodzakelijk om de missie te volbrengen, een groot aantal opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het team met het hoogste aantal punten is uiteraard de winnaar. Speel met vele (internationale) teams tegelijk en sta vanuit over ter wereld in verbinding met elkaar.

Elke deelnemer krijgt per post een enveloppe toegestuurd met daarin allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op een website. Elke deelnemer heeft een deel van het antwoord van iedere opdracht in zijn of haar enveloppe en draagt hiermee bij aan het succes van het team. Ieder teamlid is even belangrijk in dit spel! Zodra iedereen de code heeft ingevoerd zal het spel starten, gaat de tijd lopen en moet men beginnen met de openingsopdracht. De deelnemers moeten de onderdelen uit de enveloppen met elkaar verbinden en de codes of antwoorden die hieruit komen invullen op de website. Indien gewenst is het ook mogelijk om de enveloppe per post te vervangen door een ‘digitale enveloppe’ waar alle benodigdheden in zitten. Die wordt dan 24 uur vóór aanvang van het spel toegestuurd per mail. Een ideale oplossing voor groepen die internationaal zijn samengesteld.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.