Teambuilding > The Christmas Game

Kerst komt eraan, en dus hebben we met The Christmas Game alweer een gepast teambuilding aanbod in kerstfeer.

Deze activiteit is geschikt voor zowel hele grote als erg kleine groepen. Bovendien kan optioneel een kerstbox worden voorzien voor de deelnemers, om het plaatje van ‘kerstmaand = cadeautjesmaand’ compleet te maken.

De invulling van The Christmas Game kan volledig naar wens: ofwel zorgen we voor begeleiding ter plaatse, ofwel opteer je voor het self-service pakket op een door jullie gekozen locatie, ofwel speelt elke deelnemer van thuis uit en houden ze onderling contact met hun teamgenoten via een ZOOM- of TEAMS-sessie. Elk van deze mogelijkheden staat hieronder uitgelegd.

Mogelijkheid 1: Met Begeleiding ter Plaatse

Alleen samen en met de juiste mentaliteit zal een team The Christmas Game winnen. De spelinvulling is uniek. Fun, adrenaline, competitie en een heerlijke kerstsfeer zijn gegarandeerd.

Dit spel kan op iedere gewenste locatie georganiseerd worden. Wij komen dus naar jou toe, op kantoor of naar de plaats waar je een kerstfeestje hebt gepland. The Christmas Game duurt 75 minuten en wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen. Het is een uitdagende activiteit vol spanning, competitie en teamwork, maar dan volledig in de sfeer van de gezelligste tijd van het jaar! Dit ludieke game zal veel plezier, humor en competitie bieden in de hele maand december.

Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en geprikkeld blijft om te spelen. Teams die bijvoorbeeld wat achterblijven, krijgen extra hints om aansluiting te vinden bij de teams die voorop lopen. Hierdoor slagen wij er steeds in om alle deelnemers van de eerste tot de laatste minuut vol inzet, passie en fun te laten spelen. Dat maakt The Christmas Game tot één van de weinige spelen die grote groepen kan bedienen zonder afhakers.

Mogelijkheid 2: Self-Service Pakket

Het self-service pakket van The Christmas Game is volledig zelfstandig in te zetten op ieder moment dat je maar wilt. Ook deze toffe game is volledig in kerstthema. Bij deze variant sturen we per post voor elk team van 4/5 personen een pakket op, met alle benodigde spelonderdelen en instructies. Zo kan er met meerdere teams tegen elkaar gestreden worden voor de winst! Uiteraard bezorgen we ook een briefing, en mogen de teams hun pakket slechts openen bij de effectieve aanvang van The Christmas Game.

Per team is er één laptop, tablet of telefoon met internetverbinding nodig, verder niets. Ideaal dus om waar dan ook te spelen met elkaar! Ook bij deze game draait het om fun, adrenaline, competitie en uitdaging. Ideaal om zelf in te zetten en het ultieme kerstgevoel te creëren onder collega’s.

Ga je voor deze self-service variant en wil je deze combineren met een kerstbox? Geen probleem! Naast de game sturen wij ook graag de kerstboxen mee voor alle deelnemers. Zo kunnen de kerstboxen in combinatie met de spelpakketten worden uitgedeeld op kantoor of op de locatie van het kerstfeest.

Ook deze variant duurt 75 minuten.

Mogelijkheid 3: Online from the Home Office

Een sterker team bouwen op afstand? Lol trappen via beeldschermen? Met deze variant kan het! Een intelligent en digitaal spel waarbij iedereen vanaf de eigen werkplek samenwerkt aan hetzelfde doel: de opdrachten samen tot een succesvol einde brengen. Resultaat: betere samenwerking én vooral een hele hoop hoognodige en ‘connected’ lol met collega’s en teamleden. Ook hier uiteraard in kerstthema.

In deze variant is iedere speler van levensbelang: volledige toewijding gedurende de 75 spelminuten is noodzakelijk om de missie te volbrengen, een groot aantal opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het team met het hoogste aantal punten is uiteraard de winnaar. Speel met vele (internationale) teams tegelijk en sta vanuit over ter wereld in verbinding met elkaar.

Elke deelnemer krijgt per post een enveloppe toegestuurd met daarin allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op een website. Elke deelnemer heeft een deel van het antwoord van iedere opdracht in zijn of haar enveloppe en draagt hiermee bij aan het succes van het team. Ieder teamlid is even belangrijk in dit spel! Zodra iedereen de code heeft ingevoerd zal het spel starten, gaat de tijd lopen en moet men beginnen met de openingsopdracht. De deelnemers moeten de onderdelen uit de enveloppen met elkaar verbinden en de codes of antwoorden die hieruit komen invullen op de website. Indien gewenst is het ook mogelijk om de enveloppe per post te vervangen door een ‘digitale enveloppe’ waar alle benodigdheden in zitten. Die wordt dan 24 uur vóór aanvang van het spel toegestuurd per mail. Een ideale oplossing voor groepen die internationaal zijn samengesteld.

Ga je voor deze variant en wil je deze combineren met een kerstbox? Geen probleem! Naast de enveloppe sturen wij ook graag de kerstboxen naar elke deelnemer.

Kerstboxen: Voor Elk Wat Wils (optioneel)

We bieden twee kerstpakketten aan die optioneel te bestellen zijn bij afname van één van de varianten van The Christmas Game. Combineer deze teambuilding activiteit met een kerstbox en wij zorgen dat alles samen geleverd wordt. Thuis, op kantoor of op de locatie van je kerstfeest.

Kerstbox 1

 • Pineut zakje rode glühwein
 • Frontaal Freehand 33 cl (blond bier)
 • Quillo Chips Flower of Salt (natural chips) 130gr
 • Taste Collection Set 3 tubes kruiden
 • Bakmix voor Tapasbrood
 • Olymp Snack Olijven met Gember en Kruiden
 • Red Label Caramel Sticks
 • Merci Kaaskoekjes
 • Bee Friendly Appelsap BIO

Kerstbox 2

 • Borrelplank 44 x 18 cm
 • Geurkaars in blik ø 7,5 x 6 cm
 • Bowls & Dishes Espuma Tapenadeset
 • Pineut zakje rode glühwein
 • Fles rode wijn
 • Frontaal Freehand 33 cl (blond bier)
 • Quillo Chips Flower of Salt (natural chips) 130gr
 • Taste Collection Set 3 tubes kruiden
 • Celebration Focaccette rozemarijn
 • Tapas Borrelbroodmix in bakvorm
 • Bee Friendly Olijfolie in Blik
 • Olymp Snack Olijven met Gember en Kruiden
 • Red Label Caramel Sticks
 • Black & White Borrelnoten Chili
 • Merci Kaaskoekjes
 • Bee Friendly Appelsap BIO
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.