Teambuilding >> Ontmasker De Mol (Virtual Reality)

Wie zal de missie saboteren? Dit is een Virtual Reality spel gebaseerd op het thema van De Mol – niet te verwarren met onze real life ‘De Mol’ teambuilding activiteit.

Deze keer nemen we jou mee op reis naar Nieuw-Zeeland. Over de prachtige landschappen heen begint de zoektocht naar De Mol. Tijdens deze zoektocht krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Enkel als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten saboteren!

Het is aan jou om uit te zoeken wie De Mol in het spel is. Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen.

Dit spel duurt ca. 30 minuten (+ 30 minuten briefing en VR-training vooraf) en kan gespeeld worden in teams van 4 à 5 personen. Er is een Virtual Reality arena beschikbaar in Kortrijk, Blankenberge, Gent, Brussel, Hasselt en Antwerpen.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.