Teambuilding >> Domino

Domino - Teambuilding Events on the MoveEen knaller van een teambuilding concept, een combinatie van opgebouwde spanning, op de proef gestelde creativiteit, doorgedreven communicatie – dat alles overgoten met een saus van fun en euforie bij afloop. Domino dompelt de deelnemers onder in de sfeer van het befaamde programma ‘Domino Day’ waarbij een dominoparkoers moet worden gebouwd in een race tegen de klok en tegen de zenuwen.

Dit concept kan in één groot team of als competitie tussen twee teams worden georganiseerd. Er wordt gestart met een duidelijke briefing, en de deelnemers krijgen een handleiding met trucs en tips aangeleverd. Niet alleen het aantal omgevallen domino’s bepaalt wie wint, maar ook de creativiteit wordt beloond. Bochten, cross-overs, velden, spiralen, muren, … de technieken zijn eindeloos.

Ideaal voor kleine en grote groepen.

Begin februari 2020 raakte bekend dat Domino Day terugkeert op TV. Dit teambuilding concept is in 2020 dus bijzonder actueel. Tussen 1998 en 2009 hadden massa’s kijkers jaarlijks een afspraak met de wereldrecordpoging dominostenen vallen. Na 11 jaar domino-stilte wordt Domino Day dus terug georganiseerd in november 2020. Op dit moment staat het wereldrecord op 4.491.863 dominostenen (Domino Day 2009). Het Productiehuis Endemol Shine heeft op haar social media laten weten dat het doel dit jaar is om meer dan 4,5 miljoen stenen te laten vallen.

dominob

dominoc

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.